Algemene voorwaarden ruilen van je aankoop in onze fysieke winkel in Echt.
 

 - Je mag bij ons uw aankoop komen ruilen binnen 7 werkdagen.
-  Sale en outlet artikelen zijn uitgesloten maar ook Speenkoorden, Fopspenen en bijtmaterialen kunnen niet geruild worden dit i.v.m Hygiëne.

- Het artikel of de aankoop kan alleen worden geruild als het ongedragen en ongewassen is met aangehecht prijskaartje en de kassabon.

- Je mag het artikel omruilen voor een ander artikel met een gelijke aankoopwaarde is het omgeruilde artikel duurder dan dient je het verschil bij te betalen.
Let op!! Je mag het artikel/aankoop eenmalig komen omruilen. Wij geven geen geld retour, tegoedbon of cadeaubon voor omgeruilde artikelen.
- De algemene voorwaarden op onze website zijn een aanvulling van de voorwaarden die je vind op de kassabon en alleen van toepassing zijn op aankopen in onze fysieke winkel.

(Als u iets in een fysieke winkel koopt is ruilen namelijk geen wettelijk recht. Het is een gunst van ons als fysieke winkels. Wij zijn dus ook niet wettelijk verplicht om u geld retour of een tegoedbon/cadeaubon te geven als u spijt hebt van uw aankoop. Bron: Consumentenbond, Rijksoverheid)
 

        Ruilen van aankopen in onze Webshop…

Wil je een artikel of je bestelling retour sturen omdat het niet aan je verwachting voldoet, dat is geen probleem!!

- Je kunt de artikelen/bestelling binnen 14 dagen na ontvangst ongedragen en ongewassen in de orginele verpakking met aangehechte prijskaartjes retour sturen.
- De kosten voor het retour zenden zijn altijd voor rekening van de klant raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. De bestelling retour sturen is altijd voor risico van de klant! wij zijn tijdens het retourprocces niet verantwoordelijk voor verlies, beschadigingen of het niet afleveren van de bezorgdienst.
- Om misverstanden te voorkomen kun je je bestelling het beste versturen met een koeriersdienst ( Post NL, DHL) die ook de mogelijk bied om je bestelling te volgen via Track-And-Trace. Het is niet mogelijk om je bestelling onder rembours terug te sturen!
- Een artikel omruilen voor een andere maat/kleur, wil je het artikel ruilen dan dien je het betreffende artikel retour te sturen en weer opnieuw te bestellen in de gewenste maat of kleur in onze webshop.
- Wanneer een retour niet voldoet aan de voorwaarden kunnen wij je retour weigeren of maar gedeeltelijk vergoeden.
- Deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op webshop aankopen.

Je retour aanmelden doe je zo: Stuur even een mailtje naar info@justboeffies.nl met de volgende informatie:
- Je naam, Telefoonummer en mailadres.
- Welk artikel retour komt en de maat & kleur. 
- Het factuurnummer dat vermeldt staat op je factuur.

Zodra je van ons een bevestigings mail hebt ontvangen kunt je de bestelling retour sturen.
Als wij je bestelling in goede orde hebben ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag binnen 7 werkdagen op je rekening terug gestort mits onbeschadigd en er is voldaan aan de bovenstaande voorwaarden.
Stuur je niet de volledige bestelling retour maar enkele artikelen dan wordt alleen het resterende aankoopbedrag terug gestort.

Webshop aankopen kunnen niet in onze fysieke winkel worden geretourneerd deze dient u altijd terug te sturen.

Wat kan er niet worden geruild!!
- Sale en outlet artikelen kunnen niet worden geruild!
- Speenkoorden, Fopspenen en Bijtmatrialen worden niet geruild dit i.v.m Hygiëne.
 

© 2016 - 2024 Just Boeffies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel